Harta site-ului
Ajutor
Președintele raionului Grigore Filipov vizitat de președintele AO „Urmașii lui Ștefan”
Președintele raionului Grigore Filipov vizitat de președintele AO „Urmașii lui Ștefan”

Astăzi, 3 februarie 2022, președintele raionului Dubăsari, a primit în vizită, Asociația Obștească „Urmașii lui Ștefan”.  Vizita a avut ca obiectiv proiectul „Domnitorii Moldovei timp de 5 secole”. Președintele asociaței, Dumitru Roibu a transmis cu titlu gratuit placatul tematic proiectului menționat președintelui raionului Grigore Filipov și câte unul pentru toate instituțiile de învățământ din raion.
 „Urmașii lui Ștefan” este o asociaţie obştească neguvernamentală, apolitică, nonprofit, constituită prin libera manifestare a voinţei persoanelor asociate, în vederea realizării în comun a scopurilor determinate în statut.
Asociaţia este creată şi îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu Constituţia Republicii Moldova, Legea Republicii Moldova nr. 837-XIII cu privire la asociaţiile obşteşti din 17 mai 1996 şi prezentul statut.
Scopurile prioritare urmărite de asociație se referă la promovarea cooperării în domeniul de tineret, promovarea valorilor democratice în rândul tinerilor, promovarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului ca valoare supremă în societate, dezvoltarea programelor de implicare a tinerilor în activităţi civice, promovarea drapelului de stat și a drapelului istoric al Moldovei, etc.
Marina LUPAȘCO, programator

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Președintele raionului Grigore Filipov vizitat de președintele AO „Urmașii lui Ștefan” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta